Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Viva Tom Kristensen

Technorati Tags: ,

Tom_Kristensen_330676dVar der overhoved nogen tvivl om at han for 8. gang skulle vinde LeMans? Måske lidt lørdag nat da Peugeot drønede lidt for hurtigt forbi Audi’erne i den flotte sol- nedgang. Mens nattens mørke kom frem, satte Tom sig bag rattet i Audi nr. 2 for at kører sit første nat ‘sting’ og pludeselig begyndte det at småregne.

Bedre forhold kunne man ikke ønske sig da Hr. Kristensen er formidable til at kører stærkt i regnvejr om natten. Inden længe havde han sat ny bane rekord (om natten!!!) og teamet var over 4 minuter foran Peugeot’erne. hvad mere er der at sige.

HAN ER BARE DEN BEDSTE…

Mine billeder fra LeMans 2008 kan ses her: http://picasaweb.google.dk/martin.eckeroth