Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Efteråret er på vej

Technorati Tags:

Et klar tegn på at sommeren er ved at ebbe ud er at poolen skal pakkes sammen fordi der ikke bades mere. 20080824-IMGP5617Efter at have lukket ‘lidt’ af vandet ud i kloaken og resten i haven skulle bassinet skrubbes og renses. Det lyder måske nemt nok, men kan sakens tage en halv eftermiddag. Frederik var dog frisk nok til at hoppe op og give den en ordentligt skrubber med kosten, så vi blev faktisk helt færtige med rengøringen og pakningen på et par timer.