Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Kajaktur med Frederik's klasse

Technorati Tags:

Hvad kan man sige! Enten kan man det der med kajakker eller også kan man det ikke! Een ting er dog helt sikkert. IMGP5594Christian var den MEST adrætte af os alle i båden, han kunne endog stå op i hans kajak!!! Det kan man ikke ligefrem sige at jeg kunne, helt sikkert fordi mit tyndgepunkt ligger højre oppe end hans 🙂 men en rigtig god aften blev det til med de fleste drenge og piger fra klassen. Lidt over en time på vandet blev det til, hvorefter der var sørget for god mad til os alle sammen. Kim havde grillet et par gode stege og pigerne lavet dejligt tilbehør. Hva kan man mere ønske af en god aften…

Billeder fra turen kan ses her: http://picasaweb.google.dk/martin.eckeroth

%d bloggers like this: