Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Læhegn og havemøbler

Terrassen rundt polen er bygget færdig, jeg mangler lige et udfordring ved det skjulte nedgravede teknik rum med træ brædder da der skal installeres automatisk vand påfyldning som kræver at jeg har adgang nedenunder terrassen. Mod huset , ved garage udgangen til Christian vindue, har vi ny bygget et gigantisk stort læhegn i 45×45 lærketræ for at ‘skygge’ lidt for nysgerrige blikke når man bader eller klæder om. Lotte og jeg nåede lige akkurat i dag at blive færdige hegnet i dag Sommerboden ankom med vores ny indkøbte have møbler/sofaer. FUCK for bliver det altså bare godt. Jeg havde ikke tænkt over at det vi faktisk har lavet er en ude stue, gulvtæppe og udelamper er på vej, hvor man kan sidde og hygge sig i ro og mag. Nu mangler der bare lidt lys, gulvtæpper nogle krukker med siv eller lign for lidt ekstra hygges skyld…

Det er jo blevet langt bedre end jeg forventede  😎

Hmmm pool-party undervejs måske…