Categories

A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Pool sæsonen er startet

I dag efter arbejde blev poolen indviet med sæsongens første badetur i 29.1 graders varme vand. (Lotte syntes det var koldt!)  😎 Varmepumpen har kun kørt i 3 dage resten har vi fået hjælp af vor-herre fra, med dejligt varmt forårs vejr så pool er blevet gratis opvarmet i år. Han komme med i min aftenbøn. I denne sæson har vi opgraderet dele af teknikken, bla. har vi udskiftet Pahlen PH12 salt generatoren med en Zodiac Tri 18 PRO, da jeg fik er rigtigt godt tilbud fra PoolKungen (60% rabat). Udskiftningen var nødvendig da Pahlen salt generatoren igen i år, for anden gang, er defekt og skal udskiftes på garantien. Den nye klorinator har automasiek indbygget justering af frit klor samt PH- (minus) niveau ved hjælp at flydende saltsyre 😕 Jeg har dog planlagt at skifte til svovlsyre hvis jeg kan få fat i noget, da dette rent kemisk har 1/20 del mindre  korrosiv egenskab fremfor saltsyre, derved burde metal ala pumper mv. holde 20 gange længere.

Invalid Displayed Gallery

Pool by night

Pool by night